5 ARALIK 2020 CUMARTESİ GÖKYÜZÜNDEN MESAJINIZ VAR
Yasaklı geçecek 2 günün ilk sabahından herkese günaydınlar, Ay Aslan günündeyiz sokağa çıkmak yasak hazır da Ay Aslan’da saçlarımıza bakım yapabilir, hobilerimizle ilgilenebilir, yaratıcı çalışmalar ortaya çıkarabiliriz. Günün diğer mesajlarına bakacak olursak;
03:46-07:28 Ay ve Uranüs arasında gergin bir enerji var bu gece uyku tutmayabilir çünkü hızlı ruh halimiz duygu durum değişimlerine sebep olabilir. Kendimizi gergin hissedebilir ve odaklanma gerektiren herhangi bir konuda zorlanabiliriz. Arkadaşlarınızla veya ailenizle ekstra sabır ve hassasiyet gerektiren duygusal patlamalar yaşayabilirsiniz. Beklenmeyen ani durumlarla karşılaşmak da söz konusu olabilir.
Nerdeyse tüm gün etkili olacak Merkür’ün Kiron ile uyumlu enerjisi duygularımızı yapıcı yollarla iletmemize yardımcı olacaktır. Hassas konuları tartışmak veya daha fazla düşünmek için iyi bir enerji . Sorunlara yaklaşmanın yeni yollarını keşfedebiliriz , iletişim becerimizle hem kendi acılarımıza hem etrafımızdaki kişilerin acılarına , dertlerine derman, şifa olabiliriz.
15:41-19:39 Ay ve Güneş arasındaki uyumlu ilişki ile fiziksel, zihinsel ve duygusal olarak tamamen rahat hissedebiliriz. Bu saatler arası iddialı bir enerji ile elimizdeki herhangi bir işe daha iyi odaklanabilir ve iyi bir çalışma performansı gösterebiliriz. İç huzurunuz, tüm ilişkilerimizi normalden daha uyumlu hale getirebilir , aile üzerindeki sakinleştirici etkimiz, sosyalleşme ve takım çalışması için de iyi bir zaman olduğunu anlatır. Arkadaşlarınızla sosyal medya üzerinden sohbetler yapabilir, oyunlar oynayabilirsiniz. Aileniz ile takım oyunları oynamak da keyif verici olabilir. Evlerimizde güzel bir Cumartesi günü geçirmeniz dileği ile sevgiler.