15 KASIM PAZAR GÖKYÜZÜNDEN MESAJINIZ VAR
Günaydınlar, bugün Akrep burcunda Yeniay’ı deneyimleyeceğiz bu konuyla ilgili ayrıca bir post hazırladık. Günün diğer mesajlarına bakacak olursak;
08:07 : Yeniay başlıyor etkisi 15 gün boyunca sürecek ve bizi şifalandıracak bir süreç yaşayacağız. Etik davranışlar, tutku ile çalışma bu Yeniay’ın şifa veren anahtar kelimeleri olacak.
14:12-18:46 Ay boşlukta ilerliyor olacak bu saatler arası bizim için önemli işlerimize ara verme zamanı yarım kalan işlerimizi bitirme ve kendimize mola verme zamanı.
06:57’de kesinleşecek ve etkisi +3/-3 gün sürecek Güneş ve Jüpiter arasındaki uyumlu enerji ile iyimserlik, iyi şanslar ve mutluluk söz konusu olabilir. Kadere mi yoksa özgür iradeye mi inandığınıza bağlı olarak, ya şanslısınızdır ya da olumlu düşünceniz maddi anlamda şansı çeker. Her iki durumda da, bu astrolojideki tüm geçişlerin en şanslılarından biridir. Yaşadığınız büyüme maddi ve manevi olabilir ve zenginliğinizi artırmaya yönelik fırsatlarla birlikte ufkunuzu genişletmenin diğer yolları, ileri eğitim ve uzun seyahatleri içerebilir bu süreçte başlayan bu tür şeyler başarı verebilir. Hayatımızdaki önemli erkek figürlerinden destek alabilirsiniz.
22:43’te kesinleşen Venüs-Plüton karesi birkaç gün etkisini hissettirecek , her türlü ikili ilişkilerinizde özellikle de özel ilişkilerinizde zor zamanlar . Mevcut ilişkilerde güç ve kontrol sorunları ortaya çıkabilir. Kaynayan gerilim, kıskançlık veya sahiplenme gibi bazı manipülatif davranışlar olarak yüzeye çıkabilir. Dikkatli olun canlar. Hepinize iyi haftasonları,sevgiler.